Svima nam je zanimljivo i zabavno gledati kako se naši kandidati iz tjedna u tjedan transformiraju u poznate zvijezde. No jeste li se ikad pitali koliko je vremena potrebno za jednu transformaciju?

Fil Tilen transformacija

Razgovarali smo sa našim timom šminkerica, vlasuljara i firzerki koje su nam otkrile koja je transformacija bila najzahtjevnija za ovu epizodu. Tu su titulu odnijele čak dvije osobe – Fil Tilen kao King of Africa, te Lana Jurčević koju ćemo večeras gledati kao Bonny M.

lana jurčević kao bonnie m

Punih šest sati njih su dvoje sjedili u prostorijama šminkeraja kako bi večeras na scenu izašli što sličniji ličnostima koje imitiraju. Lani su radili cijelo lice, protetiku. Proširivanje cijelog lica, nos, te je za nju sašiven poseban bodi. Dlake su se zašile na taj bodi, dok se zadnji sloj dodatno ljepilo na njeno tijelo.

Fil Tilen kao King of Africa

Fil Tilen je imao veliko debljanje. Radile su se cijele šake, od prstiju skroz do lakta. Lijepili su mu čitavo lice, vrat, uši i cijelu ruku. Ruke su najzahtjevnije u protetici zbog prstiju. Zahtjevno je bilo i Fil Tilenu zbog velike vrućine i debelog odjela koje mora obući.

hana hegedušić kao whitney houston

Filip Dizdar za ulogu Jasmina Stavrosa dobit će  novi nos i gornju usnu, dok je Hana Hegedušić, današnja  Whitney Houston prošla bez protetike kao i Matteo Cetinski u ulozi Madonne. Damiru Kedži, koji će se večeras okušati kao Petar Grašo, zalijepili su bradu i napravili zube kakve on ima. Obje Severine dobile su specifične usne i jaču šminku no inače.

Ana Maras Harmander kao Severina

Zanimljivo je kako ćemo u ovoje epizodi gledati dvije nove stvari koje se do sada ni u jednoj sezoni nisu pojavljivale. To su bodi prsa sa dlakama na Lani Jurčević, i šake za Fil Tilena. Kako je ispalo imat ćete priliku vidjeti već večeras od 20:10 na Novoj TV.

Osim na službenoj stranici, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.