Sutrašnja epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi nam transformacije dvije popularne hrvatske pjevačice. U oba slučaja muškarci postaju žene, tako da zabave neće nedostajati.

Fil Tilen kao Minea

Nakon prošlotjedne Indire Fil Tilen opet ulazi u ulogu jedne poznate pjevačice, a ovaj put radi se o Renati Končić Minei.

Fil Tilen kao Minea

Nastup Fila Tilena odvest će nas u sam početak Mineine karijere pa ćemo se tako prisjetiti njenog hita iz 1995.godine ”Vrapci i komarci”. ”Veselim se toj djevojčici u sebi. To je simpatična nevina i naivna djevojčica koja istražuje svijet oko sebe. Istražuje bube, livade i dječake” – izjavio je Fil Tilen ususret petoj emisiji showa.

Matteo Cetnski kao Jelena Rozga

Matteo Cetinski postaje još jednom plavuša, a nakon Madonne sada je na redu Jelena Rozga. ”Rozga unosi novi element umjetnih noktiju čemu se posebno veselim. To nisam imao na Madonni. Rozga je meni zahtjevna jer ne mogu svladati njezin vokal, ali je zato na sceni jako simpatična pa će to  biti super”, rekao je Matteo.

Matteo Cetnski kao Jelena Rozga

Koji će od njih dvojice bolje utjeloviti zadanu pjevačicu ne propustite sutra na Novoj TV. Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite službenu stranicu showa te društvene mreže – Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.