Ana Gruica u trećoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” utjelovit će skladatelja i pjevača Ilana Kabilja s pjesmom ”Kad nema ljubavi”.

Ana Gruica kao Ilan Kabiljo

Super mi je ta stvar, ali smo na probama zaključili da nitko ne zna kako taj frajer izgleda. On ima jedan spot i nestaje nakon toga. Zbog toga je teško utjeloviti tako nekog”, rekla nam je Ana.

Ana Gruica kao Ilan Kabiljo

To joj je dosta otežalo pripreme, ali ekipa showa ”Tvoje lice zvuči poznato” ipak se snašla. ”Uhvatili smo se tog jednog spota. Ilan je staložen i miran, pa ćemo to pokušati predočiti, a opet željeli bi postići da bude vizualno zanimljivo”, ispričala je ova glumica.

Ana Gruica kao Ilan Kabiljo

Kako kaže, svjesna je da će sve to biti tanka crta po kojoj će, nada se uspješno, prohodati. Pripreme prolazi s vokalnim trenericama, a osobito je sretna što je od Ivane Husar imala priliku čuti prave instrukcije. ”Ako je itko u 90-ima, to je definitivno ona”, rekla je Ana.

Ana Gruica kao Ilan Kabiljo

Već ćemo sutra doznati kako će ova lijepa glumica utjeloviti Kabilja. Do tada pratite sve novosti o showu na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.