Bojan Jambrošić kao The Cranberries nastupio je u finalu showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Izveo je jednu od najemotivnijih pjesama ove sezone, a njegov je nastup bio u skladu s tim.

Do sada u najgledanijem i najzabavnijem showu nismo imali priliku vidjeti Dolores O’Riordan iz rock sastava The Cranberries koju je Bojan utjelovio. Pjesmom ”Zombie” izveo je premijeru, na sveopće oduševljenje.

Bojan Jambrošić kao The Cranberries

Nešto drugačije i zanimljivo. Bojan Jambrošić kakvog ga nismo uspjeli vidjeti do sada”, bio je komentar trećeg finalista showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Bojan Jambrošić kao The Cranberries

Odjeven i obojan u brončano zlatnu boju od glave do pete Bojan dao je sve od sebe u svom posljednjem nastupu.

Bojan Jambrošić kao The Cranberries

Iako nije imao koreografije Bojan je imao težak vokalni zadatak. Uz to, pjesma ”Zombieprotestna je i govori o sukobima u Sjevernoj Irskoj tako da je ovaj nastup imao duboku emotivnu poruku.

Bojan Jambrošić kao The Cranberries

Hoće li Bojan postati dvostruki pobjednik, obzirom na prošlotjednu pobjedu kao Ed Sheeran, ostaje nam za vidjeti. Do proglašenja pobjednika ili pobjednice četvrte sezone pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.