Pred žirijem showa ”Tvoje lice zvuči poznato” i ove je sezone težak zadatak. Glasati i u konačnici odlučivati o pobjedniku nije ni malo lako. Kao i svake godine do sada tri su stalna člana žirija, dok se četvrti mijenja iz epizode u epizodu.

Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen

Uloge stalne postave nisu se promijenile. Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen i ovu će sezonu komentirati nastupe osmero natjecatelja.

Sandra Bagarić

“Glasamo prema svojim afinitetima, a oni također sami rasporede svojim glasovima i vrlo često su oni ti koji odluče o tome tko će pobijediti, a publika također ima svoje favorite“, komentirala je Sandra Bagarić.

Goran Navojec

Složio bih se s kolegama iz prosudbene komisije. Glasovanje je odgovoran posao tako da uopće ne znam što mi tu radimo”, objasnio je Goran Navojec o odlučivanju koliko će bodova dati određenom kandidatu.

Tomo in der Mühlen

“Puno više me zanima ako je nešto zabavno, dapače, još najbolje ako ne mogu nešto dobro napraviti. To me najviše zanima“, otkrio je Tomo in der Mühlen o onome što ga najviše impresionira.

Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen

Do početka emitiranja nove, četvrte po redu, sezone zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato” pratite našu službenu stranicu kao i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.