Da se treba izdvojiti najupečatljiviji rekvizit šeste emisije showa ”Tvoje lice zvuči poznato’‘ to bi zasigurno bio konj Ane Maras Harmander na kojem je dojahala transformirajući se u Vladu Kalembera.

Ana Maras Harmander kao Kalember, veliki zavodnik osobitog glasa, pjevala je pjesmu ”Vino na usnama”. Iako na kraju nije dobila ni približne bodove, kao u petoj emisiji kada je bila apsolutna pobjednica transformirajući se u Pink, komentari na njen nastup bili su pozitivni.

Ana Maras Harmander kao Vlado Kalember

Konj je zakon totalni!”, rekla je dobro raspoložena Danijela Martinović koja je bila gostujuća članica žirija. Tomo je posebno istaknuo koliko je izazovnu transformaciju imala. ”Glumački si došla vrlo blizu jer tu je jako puno fizičkih stvari koje je teško imitirati, rekao je.

Ana Maras Harmander kao Vlado Kalember

Čak je i sam Vlado Kalember komentirao Anin nastup koji ga je oduševio! ”Što se izgleda tiče, Ana je izgledala kao moj brat blizanac. Svi pokreti su skinuti savršeno! Naravno sve što je nastalo prije gotovo 30 godina danas izgleda pomalo smiješno, od garderobe do frizura, ali meni je to super jer sam u tom vremenu bio već veliki dečko i nama je to tada bilo vrlo ozbiljno”, komentirao je ovaj pjevač.

Ana Maras Harmander kao Vlado Kalember

Vlado Kalember vjerni je gledatelj našeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato” jer je komentirao i izvedbu svoje pjesme iz prve sezone. Ronald Braus pjevao je njegovu ”Evo noći, evo ludila’‘ i nažalost osvojio najmanji broj bodova. Vlado je tada rekao ”Smatram da je dao sve od sebeTeško me je oponašati. Tko god da je dobio taj zadatak, namučio bi se”.

Iako Braus nije najbolje podnio niske bodove žirija, na kraju su svi bili zadovoljni, a publika se zabavila, što je i najvažnije.

Ronald Braus kao Vlado Kalember

Jesu li po vama ovi nastupi zaslužili veće ocjene i koja vam je transformacija bila bolja pišite nam na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u! Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!