Večeras je ono što smo dugo očekivaliveliko finale najgledanijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Naši su kandidati u velikim pripremama, napeto je u studiju, a još se uvježbavaju posljednji plesni koraci.

Finalisti tlzphr

Četvero je finalista, a samo će jedno od njih osvojiti titulu najbolje ili najboljeg četvrte sezone. Hoće li to biti Mia Anočić-Valentić, Nives Celzijus, Bojan Jambrošić ili Mario Roth doznat ćemo večeras od 20:00 sati na Novoj TV!

Ana Gruica kao Gibonni i Daniel Bilić kao Josipa Lisac

Ako ste mislili da se ostali natjecatelji koji nisu u finalu opuštaju bili ste u krivu. Oni će nastupiti u revijalnom dijelu, a gledat ćemo ih u duetima.

Ivana Mišerić i Dalibor Petko kao Azucar Moreno

Tako Ivana Mišerić i Dalibor Petko postaju sestre Azucar Moreno, dok će Ana Gruica postati Gibonni, a Daniel Bilić Josipa Lisac. Izvest će pjesmu ”Nek’ se dijete zove kao ja”.

Mia Anočić-Valentić kao Kylie Minogue

Prvu finalisticu Miu Anočić-Valentić gledat ćemo kao Kylie Minogue s pjesmom ”In Your Eyes”. Kaže kako je spremna odlično odraditi svoj posljednji nastup, a u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” toliko joj se svidjelo da kaže kako bi sve ponovila.

Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers

Drugu finalisticu Nives Celzijus očekuje transformacija u suprotan spol. Naime, Nives postaje  Anthony Kiedis iz rock glazbene skupine Red Hot Chili Peppers. Predstavit će se pjesmom ”Dani California”. Kaže kako se veseli svom zadnjem nastupu, a osobito jer izvodi pjesmu Peppersa.

Bojan Jambrošić kao The Cranberries

Treći finalist Bojan Jambrošić prošlim nas je nastupom oduševio pa je postavio velika očekivanja. Nakon emotivnog Ed Sheerana Bojan se okreće irskoj alternativnoj rock sceni. Gledat ćemo ga u liku pjevačice Dolores O’Riordan iz grupe The Cranberries, a slušat ćemo veliki hit ”Zombie”.

Mario Roth kao Madonna

Četvrti finalist Mario Roth postaje najveća pop ikona  Madonna. Ovaj ga velik i zahtjevan zadatak nije ni malo obeshrabrio u pripremama. Izvest će pjesme ”La Isla Bonita” & ”Pala Tute”, a za kraj kaže kako je započeo s kraljicom Tinom Turner, a završit će s drugom kraljicom.

Finalisti tlzphr

Kako će izgledati posljednji nastupi naših natjecatelja i tko će postati pobjednik ili pobjednica ne propustite u nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV! Kakva je atmosfera u backstageu provjerite u fotogaleriji!

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.