Tvoje lice zvuči poznato” najgledaniji je, najzabavniji, ali možda i najzahtjevniji show koji se prikazuje na našim prostorima. Osmero kandidata u narednim će tjednima pokazati svoje pjevačke, plesačke i glumačke sposobnosti pred velikim auditorijem.

Šminkanje

Nisu svi naviknuli na nastupe pred tolikom publikom, no to ih nije pokolebalo da postanu dio ove zabavne ekipe.

Ana Maras Harmander

Ana Maras Harmander, prvo je mislila da je zovu zbog voditeljskog angažmana. Priznaje kako ju je isprva poziv za show prepao, no nakon što je prošla audiciju shvatila je kako je to to.

Damir Kedžo

Damir Kedžo otkrio je kako je još prošle godine htio otići na audiciju, no strah ga je prevladao. ”Prepao sam se svih promjena i nisam se osjećao dovoljno sigurnim u sebe  da bih uvjerljivo to izveo. Drago mi je da sam pričekao jer sam sada psihički spreman”, iskreno je odgovorio ovaj glazbenik.

Filip Dizdar

Filip Dizdar prošao je kroz sličnu situaciju. No rad na radiju oslobodio ga je, te je probao imitirati nekoga i to mu se svidjelo. Ove je godine odlučio probati i uspješno je prošao audiciju.  ”Naravno još uvijek imam strah kako ću ja to, ali mi je jako drago da sam pristao”, priznao nam je.

Hana Hegedušić

Hana Hegedušić, u poslovnom je životu kombinacija svega potrebnog za ovaj show. Hana pjeva, pleše i glumi, tako da joj transformacije neće predstavljati preveliki stres. Iako, možemo reći, kako ovo je njen teren otkriva kako ju zna uhvatiti trema jer je ”Tvoje lice zvuči poznato” natjecateljskog karaktera.

Lana Jurčević

Lana Jurčević, za sebe kaže kako se ne boji ni stresa ni muke ni ničeg pa se odlučila upustiti u ovu avanturu. ”Usudim se raditi u životu stvari koje mi možda ne idu i onda u svemu tome volim naučiti kako da to radim. Volim gledati svoj napredak”, rekla nam je lijepa pjevačica.

Mateo Cetinski

Matteo Cetinski na audiciju je došao iz zezancije, bez nekih prevelikih očekivanja. Kada je prošao shvaća kako nije sve tako jednostavno kako je mislio. No unatoč tome, ovo natjecanje smatra  jedinstvenim iskustvom koje je humanitarnog karaktera, a čini mu se jako zabavno.

Fil Tilen

Slaven Berić, poznatiji kao Fil Tilen, u svojim spotovima se preoblači u druge likove, pohađa dramsku školu, pa mu je cijeli ovaj koncept vrlo srodan i kako kaže savršen za ono što radi. ”Iskočit ću iz onog što mi je uobičajeno da radim, a to je hip hop žanr. Koreografije su mi jako zahtjevne, a ovo je super prilika da radim na tome”.

Žanamari Perčić

Žanamari Perčić pristala je biti dio ekipe ”Tvoje lice zvuči poznato” jer joj je djelovao vrlo zabavno. Otkriva kako je ušla u ovo bez prevelikog razmišljanja i odmah rekla da! Ovoj pjevačici koja se uspješno poigravala glazbenim žanrovima u svojoj karijeri zasigurno neće biti problem i poigrati se sa zadanim transformacijama i ulogama.