Veliko finale showa ”Tvoje lice zvuči poznato” imat ćemo priliku vidjeti već sutra. Četvero finalista samostalno će izvoditi pjesme dok će preostalih četvero imati duete. Slušat ćemo Fil Tilena i Hanu Hegedušić, te Filipa Dizdara i Žanamari Perčić kako zajedno pjevaju na pozornici.

Hana Hegedušić kao Al Bano i Fil Tilen kao Romina Power

Hana i Fil pjevat će pjesmu “Felicità” s kojom je bračni par Al Bano Carrisi i Romina Power osvojio drugo mjesto na Sanremu. Kako bi nastup bio što zanimljiviji zamijenit će uloge, tako da Hana Hegedušić postaje Al Bano, dok Fil Tilen utjelovljuje Rominu Power.

Fil Tilen kao Romina Power

Fil Tilenu ova pjesma nikako ne odgovara. Ne paše mu žanrovski i ne pronalazi se u njoj: ‘‘Ova pjesma mi je najgora do sad. Vrlo mi je ne motivirajuće pjevati ju jer mi se ne sviđa. Nemam nikakav impuls da dam, ali potrudit ću se napraviti najbolje što mogu”, rekao nam je.

Hana Hegedušić kao Al Bano

Za razliku od njega Hana Hegedušić oduševljena je izborom pjesme. ”Jako sam sretna zbog dueta jer mi je pjesma jako bliska i stvarno ju volim”. Zanimljivo je što je Hana gostovala na albumu Mladenu Grdoviću, kada je snimao talijanski miks, pjevajući kao Romina Power upravo pjesmu “Felicità“. Prisjetimo se da je Hana je u prvoj epizodi showa pobijedila upravo kao Grdović pa joj je simpatično ispalo kako se cijela priča zaokružila.

Kako će se ovaj dvojac snaći u zajedničkom duetu doznajemo već sutra! Do tada kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti o showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.