Moja draga Majica!”, bio je prvi komentar Marija Rotha na njegovu transformaciju u šestoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Mario Roth kao Maja Šuput

Mario postaje vrckava, prpošna plavuša, a nakon prošlotjedne transformacije u Gipsy Kingse ne osjeća se najsigurnije u ženskoj transformaciji. Međutim, obzirom da je relativno nedavno utjelovio Danijelu Martinović, ovom profesionalnom pjevaču ovaj zadatak predstavlja samo novi izazov.

”Moram reći kada sam dobio Maju bio sam sretan. Maja, Danijela i te su energije slične. No pomalo me strah da se neću najbolje snaći u ulozi Maje Šuput”, priznao nam je Mario.

Mario Roth kao Maja Šuput

Mišljenja je da mu odjevna kombinacija neće najbolje odgovarati. ”Ne možeš se u svemu osjećati ugodno i kao doma. Mislim da ću biti beskrajno smiješan”, objasnio je.

Mario Roth kao Maja Šuput

No, jedno je odlučio. ‘‘Cijeli ću nastup svesti na dobru zezanciju. Znam da mi Maja to neće zamjeriti. Ona je osoba koja se voli šaliti i koja voli zafrkanciju”, rekao je i dodao: ”Majo ovom prilikom ti poručujem nemoj se ljutiti. Ja ću dati sve od sebe, ali ću na neke gegove ići radi sebe, kako bi se osjećao ugodnije u svemu tome”.

Kako vama Mario djeluje za sada i što mislite hoće li uspješno odraditi ovaj zadatak, kao i sve do sada komentirajte na našim društvenim mrežama.

Mario Roth kao Maja Šuput

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.