Žanamari Perčić u nedjeljnoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” postala je jedna od najpoznatijih hrvatskih voditeljica, ali i pjevačica. Žanamari je utjelovila Vlatku Pokos!

Nevjerojatna fizička sličnost pomogla je Žani u ovoj transformaciji, što ju je veselilo i prije samog nastupa. Vlatkin hit ”Metak” orio je studijom našeg showa, a publika nije skrivala oduševljenje.

Žanamari Perčić kao Vlatka Pokos

Bilo mi je jako lijepo biti Vlatka, jedino što me stvarno šokirala publika. Publika je postala preluda, što je za produkciju pozitivna stvar, ali za nas koji se trebamo čuti gore i pjevati uživo nije baš najbolje”, komentirala je Žana svoju izvedbu.

Žanamari Perčić kao Vlatka Pokos

Rekla nam je kako takvo nešto nije očekivala i da ju je ulovilo nespremnu. ”Pola svog nastupa provela sam ne bivajući svjesna svog nastupa. Tako da zaista ne znam kako je to djelovalo”, izrazila je zabrinutost.

Žanamari Perčić kao Vlatka Pokos

U sljedećoj epizodi najpopularnijeg glazbenog showa ”Tvoje lice zvuči poznatoŽanamari Perčić postaje Bruno Mars. ”Obožavam rad Brune Marsa i volim pjesmu koju ću izvesti”, otkrila nam je ususret novoj transformaciji.

Žanamari Perčić kao Bruno Mars

Kako će se Žana nakon ove ženske transformacije kojoj je i sama bila slična snaći u muškoj ulozi doznat ćemo već u nedjelju na Novoj TV. U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!