Žanamari Perčić koju smo uz Anu Maras Harmander gledali kao Severinu prokomentirala je prošlu epizodu. Sada, kada su se slegli dojmovi rekla nam je kako se osjećala, kakva je atmosfera vladala i što misli o sljedećoj izvedbi.

”Neobično sam se osjećala, ne toliko zbog sebe već zbog toga što sam prva nastupila”, bila je iskrena Žana. Misli kako je Ana Maras Harmander više ličila Severini jer su joj radili usne.  ”Meni su rekli da prirodno imam pune usnice pa mi nisu stavili umjetne, ali sam zažalila što jer bi izgledala više kao Severina. Ovako sam si bila više ja, previše sam si ličila na sebe. Možda se zato nisam sto posto uživjela u lik. Ali kao Neno Belan se neću moći prepoznati pa će to biti super”.

Žanamari Perčić kao Severina

Kada bi mogla birati radije bi odabrala muške transformacije jer smatra da može biti opuštenija i ima više prostora za zabavu. ”Generalno, mislim da se tipovi bolje zezaju u životu zato volim kad mi je ta muška strana malo izraženija”.

Žanamari Perčić kao Severina

Iako su komentirali nedostatak Severininog seksipila u njenoj izvedbi Žana se na primjedbe žirija pretjerano se ne obazire. Kaže kako im samo vidi nasmiješena lica pa pretpostavlja da su komentari dobri.

Žanamari Perčić kao Severina

Vjerujemo da će komentari biti dobri i za njen sljedeći nastup u kojem će utjeloviti Nenu Belana iz starijih vremena, dok je pjevao u Đavolima.

Žanamari Perčić kao Severina

Osim na službenoj stranici, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.