Žanamari Perčić u ovoj je epizodi emisije ”Tvoje lice zvuči poznato” izvela pjesmu ”A Little Party Never Killed Nobody” američke pop dive Fergie.

Žana se najviše veselila koreografiji koja je ovog puta malo suptilnija od Nicole Scherzinger iz Pussycat Dolls koju je utjelovila u prošloj emisiji. ”Stvarno se veselim jer ona ima prekrasan vokal. Zapravo smo vokalno jako slične. Kad nju imitiram moram dati snagu, skoro pa i vikati da bih dobila tu neku njezinu muškastiju boju glasa. Tako da jako potrošim vokal dok glumim nju”, rekla je Perčić o nastupu.

Žanamari Perčić kao Fergie, Black Eyed Peas

Nismo mogli ne primijetiti izvanredne plesače na pozornici. Žanamari je rekla kako to daje dozu ženke zločestoće koja je čak i tada bila izražena iako su to bila malo konzervativnija vremena. ”Znači, ona ima konzervativni outfit, a zapravo je ispod nasty girl”, objasnila nam je ova pjevačica.

Žanamari Perčić kao Fergie, Black Eyed Peas

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.