Kao što ste već imali priliku doznati nova emisija glazbenog showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi nam do sada neviđene transformacije.

Filip Dizdar kao Tajči

Filip Dizdar, kako sam za sebe kaže – postaje Fajči, što je prijelazni oblik između Filipa i Tajči, dok će Hana Hegedušić utjeloviti Danijelu Martinović koja će biti gostujući član žirija.

Žanamari Perčić kao Billy Joel

Žanamari Perčić postat će Billy Joel, a otpjevat će poznati hit ”Uptown girl”. ”Očekujem da ću se dobro zabaviti, uvijek se dobro zabavim kad sam tip. Kad glumim ženu uvijek imam neku posebnu vrstu odgovornosti i onda me to čak i malo optereti. Kad sam tip od početka emisije potpuno sam opuštena!”, rekla nam je ova lijepa pjevačica.

Žanamari Perčić kao Billy Joel

Žani je tekst Uptown girl”, kako kaže, noćna mora jer ga ima previše. ”Još uvijek ga nisam u potpunosti mogla naučiti. Mislim da će mi ”leći” tek par sekundi prije no što uđem u lift za transformaciju”, iskrena je Perčić.

Žanamari Perčić kao Billy Joel

Zanimljiv mi je taj njegov pogled. Svi znamo tu pjesmu.” – komentira Žanamari koja odijeva za ovu prigodu odijelo automehaničara, baš kao što je Billy Joel odjeven u spotu njegovog hita iz 80-ih.

Žanamari Perčić kao Billy Joel

Što se tiče vokala rekla nam je kako se mora zamisliti da je neki mali dečkić, jer Joel tako pjeva. ”Moram obuzdavati poriv da tu pjesmu zapjevam svojim grlenim glasom.”Uptown girl” te zbilja vuče da se opustiš i zapjevaš”.

Žanamari Perčić kao Billy Joel

Žanamari nam je rekla kako se najviše veseli gledati svoje kolege na pozornici, jer joj je to jako smiješno. ”Svoj nastup nikad ne doživim dok ne dobijem ocjene. Jedini feedback mi je žiri i kako publika reagira”.

Žanamari Perčić kao Billy Joel

Kako će publika reagirati na Žaninu transformaciju ne propustite vidjeti već ove nedjelje! Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip,  te pratite na službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.