Dalibor Petko zasigurno će pamtiti ovu transformaciju jer se ove nedjelje transformira u Lidiju Bačić i to u odjevnoj kombinaciji koja više otkriva nego pokriva. Sigurni smo kako će nakon ovog nastupaTvoje lice zvuči poznatoobraniti titulu najzabavnijeg showa!

Dalibor Petko kao Lidija Bačić

Dalibor Petko u prošloj se epizodi dobro naplesao utjelovivši Jim Carreyja. Uprizorio je scenu iz filma ”The Mask”, a njegova maska doista je bila posebna.

Kako je naša gljiva nepredvidljiva u jedanaestoj TLZP epizodi očekuje ga nešto posve drugačije. Petko postaje zgodna Splićanka Lidija Bačić, a kako bi što vjernije izimitirao njen spot za pjesmu ”Viski” vidjet ćemo ga u vrućim hlačicama i zavezanoj kariranoj košulji.

Dalibor Petko kao Lidija Bačić

Na njegovo veliko zadovoljstvo Lidija Bačić u ovom spotu nije nosila visoke potpetice, pa Petko ima barem jednu brigu manje.

Dalibor Petko kao Lidija Bačić

Ovo će biti moj prvi goli pupak i nakon toga ću definitivno na dijetu!”, komentirao je ovaj zabavni televizijski i radijski voditelj koji nas je uveseljavao i nasmijavao i svojim prethodnim transformacijama.

Kao i u svim dosadašnjim epizodama s Petkom je plesnu koreografiju uvježbavao Igor Barberić koji mu je rekao da je Lidija Bačić poznata po svom stasu, ali kaže da ne trenira. Petko se odmah našalio i komentirao: ”I ja sam poznat po svom stasu i kažu da ne treniram”.

Dalibor Petko kao Lidija Bačić

U iščekivanju smo ovog, ali i preostalih sedam nastupa naših kandidata. Sigurni smo da će vas nova epizoda hit showa ”Tvoje lice zvuči poznatoponovno prikovati uz male ekrane. Zato je ne propustite ove nedjelje od 20:00 sati na Novoj TV.

Dalibor Petko kao Lidija Bačić

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.