Nikad napetija sezona najgledanijeg i najzabavnijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznatoopasno se bliži kraju. Večeras doznajemo imena četvero finalista, a naši kandidati obavljaju posljednje pripreme za večerašnje nastupe.

Svi kandidati s04 tlzphr

Kako se pripremaju provjerite u našoj fotogaleriji!

Mia Anočić-Valentić kao Sean Paul

Posljednja natjecateljica koja će imati priliku iskoristiti čari tehnologije je Mia Anočić-Valentić koju ćemo vidjeti u hologramskom prikazu. Mia će izvesti megapopularan hit “Cheap Thrills” kao duet Sie i Sean Paula.

Mia Anočić-Valentić kao Sean Paul

U hologramskom prikazu Miu, koja je na samom tronu naše crvene tablice, vidjet ćemo kao australsku pjevačicu Siu, dok će na pozornici showa ”Tvoje lice zvuči poznatobiti u liku Sean Paula. ”Gljiva je zeznuta!”, prokomentirala je ova talentirana Osječanka koju očekuje zahtjevan zadatak.

Ana Gruica kao Pussycat Dolls

Osim ovih nastupa očekuju nas i ostale zanimljive transformacije naših kandidata. Tako ćemo Anu Gruicu vidjeti u liku Nicole Scherzinger iz Pussycat Dolls. Ana najavljuje zabavan nastup, a izvest će pjesmu ”Don’t Cha”.

Ivana Mišerić postaje ekstravagantna kraljica Lady Gaga s njenim hitom ”Telephone”. ”Super mi je ova pjesma, volim Lady Gagu”, rekla nam je.

Nives Celzijus kao Cher

Četvrta natjecateljica ljepšeg spola TLZP showa Nives Celzijus večeras nastupa kao neponovljiva Cher. Nakon mnogobrojnih muških transformacija Nives ćemo vidjeti u senzualnom izdanju.

Daniel Bilić kao Ivo Robić

Radijski voditelj Daniel Bilić utjelovit će Ivu Robića za kojeg kaže: ”Osjećam taj stari štih pa mislim da bi to moglo biti koliko-toliko dobro”.

Bojan Jambrošić kao Ed Sheeran

Bojan Jambrošić postaje Ed Sheeran, dok Marija Rotha gledamo u ulozi James Browna. Na Euroviziju će nas podsjetiti Dalibor Petko kao osebujna Helena Paparizou.

Dalibor Petko kao Helena Paparizou

Od predfinalne epizode puno očekujemo, a naši su kandidati svjesni toga pa će se maksimalno potruditi kako bi i opravdali očekivanja. Ne propustite doznati imena finalista večeras od 20:00 sati na Novoj TV.

Svi kandidati s04 tlzphr

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.