Peta epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” dobro nas je nasmijala. Prisjetili smo se nekih starih vremena, ali i uživali u novim hitovima.

Ana Gruica kao Boris Dvornik pobjednički nastup

Kao najbolja u petoj epizodi pokazala se Ana Gruica hologramskim prikazom Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika. Ana, i sama Splićanka, dala si je poseban trud za utjeloviti ova dva velikana.

Ivana Mišerić svojom je transformacijom u New Kids On The Block zauzela visoko drugo mjesto. Prisjetimo se, transformacijom u Ottawan Ivana se našla na samom začelju tablice. U showu ”Tvoje lice zvuči poznato” velike se promjene događaju su iz epizode u epizodu.

Odmah iza Ivane na bodovnu se ljestvicu smjestio Mario RothMario je donio izvanrednu atmosferu održavši mini koncert Gipsy Kingsa s pjesmama ”Volare”, ”Djobi Djoba” i ”Baila Me”.

Dalibor Petko smjestio se na četvrto mjesto zahvaljujući transformaciji u Las Ketchup. Beskrajno nas je zabavio svojim nastupom i podigao publiku na noge. Nezaboravna koreografija i hit pjesma ”Ketchup Song” poznatija kao ”Asereje” nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Simpatična Mia Anočić-Valentić ove je nedjelje utjelovila grupu Magazin. Uz kolegice iz TLZP Jasnu Palić-Picukarić, Maju Posavec i Lanu Jurčević Mia je četvrta kandidatkinja s transformacijom u ovu popularnu grupu. Koja vam je od njih bila najbolja?

Sjajan nastup imala je i Nives Celzijus u liku Olivie Newton John, a s pjesmom ”Physical” izvela je i aerobik na pozornici

Daniel Bilić transformirao se u Willa Smitha i otpjevao pjesmu ”Gettin’ Jiggy With It”. ”Ovo ti je stvarno leglo i mogao si se opustiti. Bio si Will Smith. Ovo je jedna zanimljiva točka”, komentirao je Goran Navojec njegov nastup.

Unatoč prošlotjednoj pobjedi Bojanu Jambrošiću nije uspjelo održati se na staroj slavi. Bojan se našao na zadnjem mjestu s transformacijom u Ninu Badrić.

Jeste li i vi zadovoljni sveukupnim poretkom komentirajte na našim društvenim mrežama!

Ana Gruica kao Boris Dvornik pobjednički nastup

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.