Nakon transformacija u opasne frajere Nives Celzijus u trećoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” napokon je došla na svoje. Utjelovila je latino divu Shakiru i svojom izvedbom zapanjila!

Nives se radovala ovoj transformaciji, osim zbog same Shakire i zanimljive koreografije pjesma ”Objection”, poznatija pod nazivom ”Tangojako joj je draga.

Nives Celzijus kao Shakira

Nives se našalila i rekla: ”Možda se svidim nekom muškarcu i sve ono prijašnje padne u vodu”, prokomentirala je referirajući se na prethodna dva nastupa kada nije bila u ni najmanje atraktivnom izdanju.

Goran Navojec za njenu izvedbu rekao je: ”Tango je mogao biti malo razigraniji. No kada je on prestao, sve ostalo je bilo izvanredno. Cijelom svojom pojavom, svojom pojavnošću ispunila si dvoranu, ispunila si plesni podij i naša srca”.

Nives Celzijus kao Shakira

Ostali komentari žirija nisu baš bili blagonakloni prema Nives. ”Nije da si bila loša, ali si nas navikla na tako visoki nivo u prva dva nastupa. Malo je Nives izlazila van iz svega toga. Svjesni smo da je pjevački teško, nije odlično, ali je vrlo dobro”, komentirao je Tomo in der Mühlen.

Nives Celzijus kao Shakira

Slažete li se s komentarima žirija ili ste mišljenja da je Nives rasturila podijelite s nama na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.