Matteo Cetinski pobijedio je u predfinalnoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Matteo je kao Goran Bare izveo veliki hitTeške boje”, a svojom je i više nego zasluženom pobjedom osigurao ulaz u finale!

Uz Mattea u finale su ušli Damir Kedžo, Lana Jurčević i Ana Maras Harmander! Ova će se četvorka sljedeće nedjelje boriti za laskavu titulu kralja ili kraljice transformacija.

Finalisti TLZP s3

Matteo je potpuno ušao u lik, a njegova je izvedba sve oduševila. Pokreti, glas, scenska izvedba, nevjerojatna maska i fizička sličnost – imali smo osjećaj kao da je na pozornici pravi Goran Bare!

Matteo Cetinski kao Goran Bare

Kao i svaki put do sada pobjednik emisije ”Tvoje lice zvuči poznato” ima pravo donirati udrugu po izboru, a Matteo se odlučio na udrugu ”Pčelice” iz Gospića kojoj će Nova TV u njegovo ime donirati 10 000 kuna.

Matteo Cetinski kao Goran Bare

Oduševljenje maskom nije mogao sakriti čak ni Rene Bitorajac koji je rekao: ”Po meni ovo je službeno najbolja maska ove godine. Ne mijenja spol, ne mijenja rasu, a maska je identična originalu”, na što je Matteo pitao:”Koja maska?

Matteo Cetinski kao Goran Bare

Gostujući član žirija, Mario Petreković, dao je komentar u svom stilu: ”Fenomenalno! Svi vole more samo Goran bare. Bravo Gorane!”. Rekao je kako su obojica radili puno na ovoj transformaciji i da mu se sviđa izvedba.

Matteo Cetinski kao Goran Bare

Sljedeću nedjelju doznajemo tko je pobjednik showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.