Treneri Igor Barberić i Mario Petreković imali su zahtjevan zadatak da kandidate TLZP-a uhodaju pred zahtjevne izvedbe četvrta sezona showa “Tvoje lice zvuči poznato“.

Mario Petreković i Igor Barberić

Igor Barberić otkrio nam je da je kandidate teško natjerati na vježbanje. “Svatko zna za sebe koliko treba raditi da bi postigli to što trebamo u emisiji. Treba vježbati i sam doma da bi to sjelo”, rekao je Barberić.

Mario Petreković i Igor Barberić

Kao i uvijek osebujan je bio Petreković. “Zaista, sve je to slobodna volja i samo ulaganje u sebe, rekao bih. Svaki kandidat može, a i ne mora se potruditi da što bolje izvede točku. Naravno da ih se tjera, tjera ih se, motivira u svemu onome što se ne vidi”, opisuje trener TLZP-ovih kandidata.

Igor Barberić

Igor Barberić pohvalio je plesno umijeće kandidatkinja Ane Gruice i Mije Anočić Valentić, koje su se obje već bavile plesom. “Vremena je jako malo i u kratkom periodu trebao bi se savladati zadatak. Svi segmenti, ples, pjevanje, mimika, skidanje, ulazak u lika“, komentirao je Petreković koji je i sam sudjelovao u showu.

Mario Petreković

Kako se naša nova osmorka koju čine Mario Roth, Daniel Bilić, Dalibor Petko, Bojan Jambrošić, Nives Celzijus, Ivana Mišerić, Mia Anočić Valentić i Ana Gruica snašli na pozornicama showa ”Tvoje lice zvuči poznato” imat ćete priliku vidjeti već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV. Do tada pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.