Nova sezona hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi nove izazove, pregršt glazbenih hitovazadivljujuće transformacije, novosti u konceptu i osmero novih natjecatelja.

Kandidati 4. sezone TLZP

Osmero kandidata; Mario Roth, Daniel Bilić, Dalibor Petko, Bojan Jambrošić, Nives Celzijus, Ivana Mišerić, Mia Anočić Valentić i Ana Gruica proći će nevjerojatne transformacije u glazbene ikone koje ih dopadnu na fotoruletu, te iz tjedna u tjedan zabaviti i sebe i publiku.

Mario Petreković i Igor Barberić

U tome će im pomoći vokalne trenerice Martina Tomčić Moskaljov i Ivana Husar Mlinac. Za plesne koreografije zaslužan je Igor Barberić, a dramski trener i u četvrtoj sezoni bit će pobjednik prve sezone showa Mario Petreković.

Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen

I ove godine u žiriju sjede Sandra Bagarić, Tomo in der Mühlen i Goran Navojec, kao i niz gostujućih članova žirija koji će kandidate ocjenjivati ocjenama od 4 do 12, a kroz show će nas voditi Igor Mešin i Rene Bitorajac.

Sminkanje

Iza cijelog spektakla stoji i veliki tim stručnjaka, stotinjak članova ekipe showa koji su zaslužni za preobrazbu kandidata u neke od najpoznatijih glazbenih zvijezda.

Kandidati 4. sezone TLZP

Prvu epizodu četvrte sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato” ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV! Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Uz našu službenu stranicu informirajte se i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.