U prošlogodišnjoj emisiji ”Tvoje lice zvuči poznato” imali smo priliku gledati Maju Šuput kao jednu od osmero kandidata, a u ovu se nedjelju Maja vraća u show!

Maja Šuput

Već smo otkrili kako je Mario Petreković jocker, tako da se Maja vraća kao članica žirija. Rekla nam je kako joj je iskustvo sudjelovanja u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” bilo jako radno i stresno, te da je često bila preumorna”.

Maja Šuput kao Miley Cyrus

”Znam pod kojim su oni stresom i ne bih se u to više upustila, ali ovako sjediti u žiriju je mila majka. Ovo je super! Emocije naravno prorade kad to sve vidiš, ali kako sam sve to prošla mogu se  saživjeti sa kandidatima jer zbilja znam šta jedan nastup nosi i koliko se oni u to daju. Tako da- respect svima”, bila je iskrena Maja.

Maja Šuput kao Justin Bieber

U godinu dana dosta se toga promijenilo. Ima puno posla i nastupa, a kako kaže, posložila si je život kako je htjela. ”Nemam niti jednu zamjerku. Baš je sve od TLZP do danas išlo uzvodnom putanjom”.

Maja Šuput kao Lady Gaga

Hoće li Maja biti najstroži član žirija imat ćete priliku vidjeti u nedjelju, a do tada osim na službenoj stranici, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.