U prošloj emisiji ”Tvoje lice zvuči poznatoLana Jurčević sve nas je prisjetila ”Prvog poljupca” pjesmom Halida Bešlića. Žiriju se jako svidjela Lanina izvedba i rekli su kako je nastup vokalno odlično odradila.

Na probama joj nije bilo lako, a otkrila nam je da je već na prvoj ostala bez glasa! No to se ni najmanje nije dalo primijetiti. Energija koju je prenijela te oduševljenje publike bili su vrijedni njenog truda.

Lana Jurčević kao Halid Bešlić

Međutim, Lana nije jedina u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” koja je utjelovila ovog pjevača narodne glazbe. U prvoj sezoni ta je uloga pripala Davidu Vurdelji poznatijem kao Baby Dooks.

Razlika među nastupima, nije naravno samo u izvođačima. Naime, prilikom nastupa Baby Dooksa na pozornici se pojavio Halid Bešlić! Tako su njih dvojica kraj pjesme otpjevali u duetu.

Baby Dooks kao Halid Bešlić

Koji je vama nastup bio bolji i je li pravi Halid ipak nezamjenjiv komentirajte na našim društvenim mrežama –  Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip! Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.