U showu ”Tvoje lice zvuči poznatoraznolika je ekipa kandidata koji u njemu sudjeluju. Tu su radijski voditelji, glumci, pa i profesionalni pjevači. Stoga nije rijedak slučaj da se gljiva okrene baš na izvođača koju sudjeluje u showu.

To se dogodilo Danielu Biliću koji je na jedan dan saznao što to znači biti Nives Celzijus. Njegova vesela transformacija toliko je sve nasmijala da je Mario Roth čak pao sa sofe od smijeha!

Daniel Bilić kao Nives Celzijus

Bilić je izveo pjesmuKaranfili” koju Nives pjeva zajedno s tamburaškim sastavom Petica”. Dečki iz benda također su bili na pozornici, kako bi što više dočarali pravi ugođaj pjesme i spota.

Daniel Bilić kao Nives Celzijus

Daniel je imao bijelu haljinicu, za koju je rekao da će mu odlično koristiti za plažu i da će je ovo ljeto zasigurno nositi!

Daniel Bilić kao Nives Celzijus

Bombastičan nastup razveselio je i žiri.  Gostujući član žirija Jacques Houdek rekao je: ”Ja ću ti dati najveći kompliment: Ovo što si ti napravio sada, ja to nikada ne bih mogao napraviti. Sve pohvale!

Daniel Bilić kao Nives Celzijus

Kako se vama svidio ovaj nastup komentirajte na našim društvenim mrežama, a do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.