Dalibor Petko kao Lidija Bačić sve nas je nasmijao do suza. U jedanaestoj epizodi hit showa ”Tvoje lice zvuči poznatoPetko je svojim glasom i stasom pokazao veliku moć transformacije.

U vrlo oskudnoj odjevnoj kombinaciji, kaubojskim plesom, veselom koreografijom i zanimljivim tekstom Petko je dočarao pjesmu ‘‘Viski”, što mu je i bio ovotjedni zadatak.

Dalibor Petko kao Lidija Bačić

Ovaj televizijski i radijski voditelj kaže kako prati karijeru Lidije Bačić od samih početaka i smatra da zgodna Splićanka ima vrlo lijep glas.

Dalibor Petko kao Lidija Bačić

Kao i uvijek do sada s Petkom je plesnu koreografiju uvježbavao Igor Barberić koji mu je rekao da je Lidija Bačić poznata po svom stasu, ali kaže da ne trenira. Petko se odmah našalio i komentirao: ”I ja sam poznat po svom stasu i kažu da ne treniram”.

Dalibor Petko kao Lidija Bačić

Priznao je kako je ovo prvi puta da ćemo vidjeti njegov goli pupak, a kako kaže nakon ovog nastupa definitivno mora na dijetu.

Dalibor Petko kao Lidija Bačić

Zbog prirode svog posla Dalibor Petko poznaje atraktivnu Lidiju Bačić koja je saznala za njegovu transformaciju i rekla mu: ”Daj sve od sebe!”, Petko joj se unaprijed ispričao.

Dalibor Petko kao Lidija Bačić

Kako se vama svidio Petko u ovoj ulozi i ima li potrebe za isprikama komentirajte na našim društvenim mrežama.

Dalibor Petko kao Lidija Bačić

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.