Filip Dizdar u večerašnjoj se emisiji transformirao u američkog pjevača, tekstopisca i plesača Jasona Derula. Izveo je njegov planetarno popularni hit  “Want To Want Me” i pobijedio u osmoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato

Filip je uživao u ovoj transformaciji jer je pjevao u falsetu što za njega nije vokalno zahtjevno. No, primijetio je kako ga je gljiva počela vozati! ”Prvo je bila Tajči gore u visine, onda Massimo dolje i sad Jason Derulo još više od Tajči”, komentirao je svoje prethodne nastupe.

Žiri nije ostao imun na njegovu izvedbu. Glumica Nives Ivanković koja je gostovala u ovoj emisiji rekla je: ”Sveukupni dojam, što bi rekla Milka Babobović, deset!”. Nives je komentirala kako je jedva prepoznala Filipa i pohvalila šminkerice koja su odradile sjajan posao.

Filip Dizdar kao Jason Derulo

Kako bi izgledalo što vjernije pravom spotu na pozornici se s Filipom pojavila djevojka koja mu je pomogla pri koreografiji. ”Jason Derulo ne pleše puno, ali svaki put kad zapleše napravi nešto što ni jedan normalan čovjek ne može”, žalio se Filip na koreografiju, koju je na kraju izvrsno pogodio.

Filip Dizdar kao Jason Derulo

Koliko je vokalno napredovao svjedoči komentar Sandre Bagarić koja u prošloj emisiji, kada je bio Massimo, nije bila blagonaklona prema njemu. ”Prošli put sam bila malo stroga prema tebi. Ovo od tvoje čagice, do tvoje energije, do tvog falseta kojeg si stvarno izolirao. Ovo ti je trampolin na gore i po ocjenama i po svemu!”.

Filip Dizdar kao Jason Derulo

Tako se i pokazalo! Ovo je zaista bio trampolin za Filipa koji je osvojio najveći broj bodova i time osigurao svoju prvu pobjedu u emisiji ”Tvoje lice zvuči poznato”. Ovaj je pjevač odabrao ”Udrugu Terra”  kojoj će u Filipovo ime Nova TV donirati 10.000 kuna.

Filip Dizdar kao Jason Derulo

Novu emisiju showa ”Tvoje lice zvuči poznato” imat ćete priliku gledati za tjedan dana, a do tada surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip! Pratite sve novosti o showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.