Ove nedjelje očekuje nas mini dvoboj popularnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Čak dva kandidata postaju Cher!

Naši se kandidati Matteo i Hana uvelike pripremaju za američku pjevačicu Cher koja od 60-ih pa sve do danas niže hitove i vodi vrlo uspješnu karijeru.

Hana Hegedušić kao Cher

Nisam uopće mislila da je Cher toliko teška i zahtjevna, izjavila je Hana koja će izvesti pjesmu ”Strong Enough”. ”Stalno vježbam, dok pjevam vježbam trbušne mišiće jer je ona jako snažna pjevačica i pjeva iz cijelog tijela, za razliku od Gwen Stefani s kojom sam bila opuštenija”.

Što se tiče dvoboja Hana je komentirala kako joj je to u redu jer je za emisiju zanimljivo, ”ali bilo bi zanimljivije da se između tih istih izvođača nešto dogodi. Nemamo ring u kojem pjevamo istu pjesmu”, dodala je.

Hana Hegedušić kao Cher

Najviše se veseli što će biti Cher jer je ona za nju ikona. ”Ona je preko 20 godina prisutna u mom životu. Mada ju ne poznajem, ali ti čuješ nešto, pokupiš, pročitaš o njoj i ti si involviran u njen život, na nju nitko nije ravnodušan!”, podijelila je s nama ova glumica.

Matteo Cetinski kao Cher

Matteo Cetinski nije u baš zahvalnoj poziciji. ”Imam pritisak toga da se borim sa ništa manje nego Hanom koja je ovdje stvarno jaka glumica i performerica i pjevačica, pa je izazov jako velik, ali mi je time i draži, ako se s nekim treba boriti to je onda s najboljima!”, optimističan je.

Matteo Cetinski kao Cher

Matteo nam je priznao kako ga je strah što opet ulazi u korzet u kojem je bio kao Madona. Kako kaže: ”Tada nisam mogao disati ni pjevati kako treba, ali sada već imam iskustvo pa ću to znati predvidjeti

Drago mu je što se pjesma od Cher koju će on izvoditi razlikuje od njenog ostalog opusa. ”Simpatičan je nastup i koreografija. U tom spotu ima malo širu haljinu pa neću morati toliko paziti na dijelove koje moram skrivati”, našalio se ovaj dizajner.

Matteo Cetinski kao Cher

Već ćemo sutra saznati i tko je bolja Cher – Hana Hegedušić ili Matteo CetinskiOdaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže – Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.