Najzabavniji, ali i najzahtjevniji show ”Tvoje lice zvuči poznato” prošle se nedjelje vratio na male ekrane. Uživali smo u nastupima osmero kandidata i u iščekivanju smo njihovih novih izvedbi.

Filip Dizdar kao will.i.am

Nekima smo se smijali, s nekima smo pjevali,s nekim plesali, no u svaku točku uloženo je jako puno truda i vremena. Svakodnevne pjevačke i plesačke probe mogu biti zahtjevne za kandidate, a osobite ono koji se iza sebe nemaju održane koncerte ili nastupe pred publikom.

Fil Tilen kao Modern Talking

No, u svemu tome ima i zabave! Za nju je uvelike zaslužan Mario Petreković koji uz Igora Barberića kandidate uči novim pokretima, ali ih svakodnevno nasmijava. Njegove nezaboravne Tine Turner rado se prisjećamo.

Uvijek spreman za šalu Mario nam je objasnio svoju ulogu u showu. ”Imam ulogu drama coacha, to znači pripremiti izvođače, dodati im detalje i uvesti ih u svijet lika. Pomoći im da se unesu u lika. Geste, mimike, sitne stvari koje obogaćuju nastup”.

Mario

Petreković, koji je već treću sezonu u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” priznaje kako su kandidati još malo u strahu, ali vjeruje da će se vremenom opustiti. Za njih kaže kako su šarolika ekipa sa glazbene i glumačke  scene, po kvaliteti slična kao i prošlogodišnja.

Mario Petreković kao Beyonce

Nisakim nije imao problema no ne shvaćaju ga baš najozbiljnije. ”Kao i svugdje treba im vremena da me shvate ozbiljno, budući da sam ja ozbiljan čovjek. No, polagano se opuštaju i prihvaćaju moje savjete”.