Kako smo već najavljivali, naša dva muška natjecatelja postaju popularne pjevačice s domaće estrade. Matteo Cetinski prvi se transformirao u Jelenu Rozgu i izveo njen nedavni hit ”Kraljica”.

Matteo se u ovom nastupu najviše veselio  pokazati svoje noge, dok mu je najveći strah bio sakriti intimne dijelove. Goran Navojec komentirao je kako je Matteo imao ironičan odnos prema ovom nastupu, te da se vidjelo kako se odlično zabavlja, što je zabavilo i sve oko njega!

Matteo Cetinski kao Jelena Rozga

Druga estradna kraljica bio je Fil Tilen kao Renata Končić Minea. Pjesmom ”Vrapci i komarci” razveselio je publiku i žiri, a osobito Sandru Bagarić koja se prisjetila Mineinog sudjelovanja u prvoj sezoni showa ”Tvoje lice zvuči poznato.

Koji se vama nastup više svidio i koji je od naših kandidata bio više nalik pjevačici koju je imitirao komentirajte na našim društvenim mrežama – Facebooku,Instagramu, Twitterui YouTube-u.

Fil Tilen kao Minea

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.