Nakon odrađenih pet emisija Matteo Cetinski odlučio je napraviti predah te za ovu emisiju ”Tvoje lice zvuči poznato” odabrati jockera.

Umjesto njega pjesmu ”Hello” od Adele pjevala je naša poznata glumica Petra Dugandžić. Petra kaže da se dosta intenzivno pripremala sa vokalnim trenericama, ali i doma sama. ”Pjevanje, meni kao glumici, dosta je naporno, s vremenom dođeš u kondiciju, ali ja to jako volim. Svoj bih glas voljela  razviti do nekog jačeg nivoa”, komentirala je.

Petra Dugandžić kao Adele

Obzirom da je Petra došla kao jocker Matteu Cetinskom u šestoj epizodi osjećala se kao da je u prvoj emisiji. ”Bilo je stresa i treme, ali generalno mi je jako fora ovdje. Mogla bih se zamisliti kao jedna od kandidatkinja u nekoj narednoj sezoni”, ispričala nam je.

Petra Dugandžić kao Adele i Matteo Cetinski

Kao što je i očekivala njena nevjerojatna sličnost Adele bila joj je najveći adut, ali žiri ju je pohvalio zbog vokalnih sposobnosti. Kako se vama svidjela i mislite li da se Petra i Adele zaista slične komentirajte na Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-uSurfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu! Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.