Svaka sezona ima svoju Shakiru! U prvoj je to bila Andrea Andrassy, u drugoj Renata Sabljak, u trećoj Lana Jurčević, a zadnja Shakira koju smo imali priliku vidjeti u ”Tvoje lice zvuči poznato” je Nives Celzijus.

Andrea Andrassy izvela je Shakirinu pjesmu ”Waka Waka” koja je izabrana za službenu himnu svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

andra andrasy kao shakira

Andrea je donijela eksploziju energije koja je sve ostavila bez daha, pa je transformacijom u kolumbijsku pjevačicu osvojila čak i pobjedu.

Renata Sabljak bila je druga Shakira s pjesmom ”Whenever, wherever”.Pjesmu je izvela u predfinalnoj emisiji druge sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Renata Sabljak kao shakira

Renata je postala prava džepna Venera i ovim si je nastupom osigurala ulazak u finale, u kojima je pobijedio Saša Lozar.

Lana Jurčević sjajno je izvela pjesmu ”Tortura” za koju se transformirala u popularnu latino pjevačicu Shakiru i postala teća Shakira u TLZP!

Lana Jurčević kao Shakira

Lana je imala ovu ulogu već je u prvoj epizodi treće sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Zavodljivim plesom odmah je dala naslutiti koliko će biti zanimljiva sezona koja je tada tek počela.

Posljednja Shakira koju smo imali priliku vidjeti na pozornici showa i nakon čijeg se nastupa dojmovi još nisu slegli bila je Nives Celzijus s izvedbom ”Objection”.

Nives Celzijus kao Shakira

Za Nives je ovo bila prva ženska transformacija i napokon je došla na svojeGoran Navojec za njenu izvedbu rekao je: ”Cijelom svojom pojavom, svojom pojavnošću ispunila si dvoranu, ispunila si plesni podij i naša srca”.

Shakirax4 TLZPhr

Po vašem mišljenju koja je natjecateljica showa ”Tvoje lice zvuči poznato bila najzgodnija, a koja najvjernija Shakira komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.