Matteo Cetinski, kandidat treće sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, večeras će biti pridruženi član žirija i ocjenjivat će našu veselu osmorku koja je u finalnim pripremama za devetu epizodu.

Matteo nam je rekao kako se iznimno veseli svojoj novoj ulozi. ”Sjećam se trenutaka dok sam bio kandidat da gledaš u žiri kao u Boga. Misliš si valjda ću jednu sezonu i ja biti tamo pa ću se obračunati s njima. Jednog po jednog privodim na razgovor”, našalio se Matteo koji je u prošloj sezoni dospio sve do finala.

Za razliku od žirija, rekao je kako je potpuno druga priča s kandidatima. ‘‘Prema kandidatima mogu biti samo dobar jer suosjećam. Mislim da je najbolje da ljudi iz prošlih sezona budu žiri jer jedino mi znamo kroz što se ovdje prolazi. Ja sam uz njih!”, iskren je ovaj dizajner.

Matteo Cetinski kao Jelena Rozga

Matteo Cetinski kao Jelena Rozga

Na pitanje kakav će biti u ocjenjivanju Matteo odgovara: ”Uvelike ovisi kakvi su oni sa mnomsve po privatnoj osnovi, kroz smijeh je rekao kandidat prošle sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Matteo Cetinski kao Cher

Matteo Cetinski kao Cher

Simpatični Matteo na kraju je priznao kako  je sa svima u dobrim odnosima, ali se ni sa kim privatno nije družio. Bez obzira na to Matteo ih je pohvalio i nešto istaknuo: ”Super mi je novitet sa hologramom, međutim, oni imaju dupli posao oko toga, a nama je bilo olakšano kada smo imali jockera. To je njihova otegotna okolnost tako da to poštujem i cijenim”.

Matteo Cetinski kao Freddie Mercury

Matteo Cetinski kao Freddie Mercury

Atmosfera u studiju, snimanje, garderoba i maske u Matteu su pobudili nostalgiju. ”Vratio bih se. Meni je za razliku od glumaca i pjevača koji su sa mnom bili u generaciji trebalo puno više da se opustim. Bio sam totalno van forme i nisam nastupao dugo, dok su oni bili po dva, tri dana u tjednu na nastupima. Tek mi je proradio gušt nakon desete epizode”.

Uz to je u svom vrckavom stilu prokomentirao: ”Sigurno bih da me pozovu došao odmahBio bih nekom hologram, ako treba. Ja ću svima biti hologram”, našalio se.

Matteo Cetinski kao Daniel Popović

Matteo Cetinski kao Daniel Popović

Hoće li Matteu biti do šale kada dođe do večerašnjeg ocjenjivanja vidjet ćemo večeras od 20:00 sati na Novoj TV. Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.