Lana Jurčević izvedbom pjesme ”Sorry” oduševila je mnoge no vjerojatno najviše sve obožavatelje Justina Biebera, pa je stoga Lana odmah iza nastupa potrčala u publiku javiti se fanovima iz prvog reda.

U 22 godine osim izvanredne karijere Justin Bieber čak je dva puta nastupao u showu ”Tvoje lice zvuči poznato”. Uz Lanin nastup u drugoj ga je sezoni imitirala Maja Šuput s tada njegovom najpopularnijom pjesmom  ”Baby”!

‘Dobro ‘skidaš’ mlade dečke. Nigdje ti ni jedan ton nije pobjegao, bravo!” – komentirala je Sandra Bagarić. S njom se složio i Tomo te se prisjetio prošle sezone kada je Biebera imitirala Maja Šuput: ‘‘Definitivno ti paše ta mlađa energija, i opuštenost i sve, i bolja si kao Bieber od prošlogodišnje Maje”.

Lana Jurčević kao Justin Bieber

Gostujuća članica žirija,Ivana Marić koja je također bila natjecateljica u našem showu, rekla je kako misli da se otvore telefoni za glasovanje da bi sve mreže gorile jer bi brojne Bieberove obožavateljice glasovale nakon ovog nastupa za nju.

Lana Jurčević kao Justin Bieber

Osim što oboje jako dobro plivaju u glazbenim vodama Lana Jurčević i Justin Bieber imaju još nešto zajedničko! Oboje imaju hordu fanova na društvenim mrežama, na kojima su redoviti i često objavljuju zanimljivosti iz privatnog, ali i poslovnog života!

Nakon ovog energičnog nastupa Lana u sljedećoj emisiji postaje Jole. Jako je sretna zbog dodijeljene uloge jer su oboje zabavljači i sigurni smo kako će i sljedeći nastup jednako dobro odraditi.

Lana Jurčević kao Justin Bieber

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.