Prošla emisija ”Tvoje lice zvuči poznato” donijela nam je zanimljivu situaciju. Zadatak transformacije u Danijelu Martinović, koja je te večeri sjedila u žiriju kao gošća, dobila je Hana Hegedušić koja je izvela njen mini-koncert.

Hana Hegedušić kao Danijela Martinović

Iako je zbog te činjenice da ju Danijela gleda osjećala pritisak, Hana je odlično odglumila ulogu i otpjevala ”Neka mi ne svane” i ”Pleši sa mnom”, a razliku u odnosu na original bilo je teško uočiti.

Hana Hegedušić kao Danijela Martinović

Uspjela je podići publiku na noge te impresionirati i samu Danijelu. ”Ajme kao da pričam sama sa sobom, nerealno!”, rekla je Hana kada je stala pred žiri i pravu Danijelu.

Hana Hegedušić kao Danijela MartinovićHana Hegedušić kao Danijela Martinović

Ja sam totalno u šoku. Sve si mislim da napravim eksperiment da te pošaljem doma, samo ću ti reći na koju stranu kreveta ja spavam da ne fališ!”, našalila se Danijela koja nije mogla doći do riječi od smijeha. Na kraju se zahvalila Hani za ”novu dimenziju doživljaja mene same”, kako je rekla.

Hana Hegedušić kao Danijela Martinović

Hana od svog nastupa nije nešto pretjerano očekivala. Bilo joj je najvažnije da sve dobro prođe, dok posebnih želja nije imala. Međutim, njen je nastup prošao i puno bolje od očekivanog! Obje je pjesme profesionalno izvela i iako su različitog ritma, jednako se dobro snašla.

Hana Hegedušić kao Danijela Martinović

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu, kao i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.