Kao što već znamo nakon Kedžine pobjede sa operom Carmen u šestoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, u nedjeljnoj, sedmoj po redu pobjednica je bila Lana Jurčević. U ulozi Lize Minnelli dočarala nam je filmski mjuzikl Cabaret.

Po bodovnoj tablici nakon nje smjestio se Matteo Cetinski koji je kao Zdravko Čolić raznježio, pa čak i rasplakao mnoge žene. Svojom je transformacijom pogodio sitne male detalje nastupa Zdravka Čolića i sjajnom vokalnom izvedbom pjesme ”Ti si mi u krvi” zauzeo drugo mjesto u emisiji.

Pravi plesni spektakl izveo je Damir Kedžo s pjesmom ”I Don’t Feel Like DancingScissor Sistersa i zauzeo treće mjesto. Damir je gotovo cijelu pjesmu otpjevao u falsetu što nije bio nimalo lagan zadatak. Navojca je posebno zaintrigirala jedna dilema koja proizlazi iz naslova pjesme i izvedbe koja je izrazito plesnog karaktera. Ovako je to filozofski pojasnio: ”To je kao jedna Shakespeareova subjektivistička dilema, biti ili ne biti. Sjajno!

Damir Kedžo kao Scissor Sisters

Hana Hegedušić se nakratko našla u zatvoru jer joj je za ulogu Gwen Stefani i pjesmu ”The Sweet Escape” upravo to bio zadatak. Kao i u pravom spotu, izašla je na slobodu, a njen nastup komentirao je oduševljeno Tomo. ”Ovaj show je timski rad i koreografija i make up. Zbilja izgledaš užasno slično i dobro je pogođeno. Sve skupa je jedna lijepa slika i pokaz što je ovaj show”.

Iako sa štiklama nema toliko problema, transformacija u ženski glas bila je poprilično zahtjevna za Fila Tilena. No,unatoč tome, publici je ponovo priredio sjajnu zabavu kao Alesha Dixon i pjesmom o problemima s dečkom ”The Boy Does Nothing”. Andrei Andrassy se posebno svidio njegov nastup, a Fil je po običaju ostao u zadanom liku do kraja emisije. Ti si danas bila toliko seksi i samouvjerena! Ovo je bilo tako dobro, baš si bio Alesha”, rekla je Andrea.

Izvrsno raspoložena bila je i Ana Maras Harmander kao Mick Jagger, a transformacija je bila toliko vjerodostojna da je Ana dobila i dlake pod pazuhom. Pjesmom The Rolling StonesStart Me Up” podigla je publiku. Sandra se upustila u ocjenu Anine cjelokupne maske i glume. ”Ti pazusi su doprinijeli interpretaciji apsolutno i cijelom vizualnom identitetu. Rasvjeta je bila jako dobra, a tvoje face su došle do izražaja”.

Žanamari je nakratko vratila 90-e na pozornicu i kao Vanna otpjevala pjesmu grupe E.T. ”Ne traži ljubav”. Sjajnu vokalnu izvedbu svi su zamijetili. ”Definitivno si me impresionirala glasom što nije najlakše kada se radi o imitiranju Vanne”, zadovoljno je komentirao Tomo.

Filip Dizdar se pojavio u ulozi automehaničara kao Massimo za pjesmu ”Benzina”. U jednom neobičnom izdanju Massima, koje odudara od onoga po čemu je Massimo danas poznat, Filip se očigledno jako dobro zabavljao. ”Meni si bio Massimo i to maksimalno, bilo je super i jako, jako zabavno. Bilo je jako dobro”, rekao je Navojec nakon Filipova nastupa.

Naši se kandidati pripremaju za sljedeće transformacije, a kako im ide provjerite na našoj službenoj stranici, kao i društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!