Iz tjedna u tjedan show ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi nam nove, zanimljive, zabavne, smiješne, pa čak i do sada nikad viđene transformacijeVerka Serduchka, Vlatka Pokos, Christina Aguilera i Nikola Kojo samo su neke od uloga koje postaju naši kandidati!

Filip Dizdar kao Anastacia

Filip Dizdar postaje najveća jazz ikona – Louis Armstrong. ”Klasik, veliki klasik”, bili su komentari nakon što je gljiva odabrala Filipovu sljedeću transformaciju.

Ana Maras Harmander kao Verka Serduchka

Izvedbu koju možda i najviše iščekujemo ima Ana Maras Harmander. Ona naime postaje u Verka Serduchka. ”Tko je to?”, bio je Anin komenetar. Verka je Ukrajinac koji je predstavljao 2007. godine svoju zemlju na Euroviziji. Već smo u iščekivanju kakav će nam spektakl ovaj nastup donijeti!

Žanamari Perčić kao Vlatka Pokos

Žanamari Perčić na svoje veliko zadovoljstvo postaje Vlatka Pokos. ”Napokon!!”, uzviknula je Žana koja je dodala: ”Od kad sam bila Severina u drugoj emisiji svi mi govore da sam ličila na Vlatku. Sad ćete tek vidjet Vlatku Pokos!”,  komentirala je.

Hana Hegdušić kao Christina Aguilera

Christina Aguilera također nam dolazi iduću nedjelju jer ju je gljiva dodijelila Hani. Hana Hegedušić nije bila pretjerano sretna odabirom gljive, ali ju je Rene utješio. ”Mučit ćemo se tjedan dana, ali onda ćemo iznjedriti jedan dobar nastup”, rekao joj je.

Fil Tilen Nikola Kojo

Fil Tilen u sljedećoj emisiji ne nastupa. Nakon što je dobio glumca Nikolu Koju, shvatio je da je pravo vrijeme za uzeti jocker. Ovo je prvi put u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” da je neki kandidati dobio glumca.

Lana Jurčević kao Psihomodo pop

Lana Jurčević na pozornicu donosi pjesmu Psihomodo Popa. Kako će se naša Lana snaći kao rockerica transformirana u uvijek veselog Davora Gobca već ćemo u nedjelju saznati.

Damir Kedžo kao Doris Dragović

Damir Kedžo postaje Doris Dragović čiji je, kako je sam rekao, najveći fan. Damir je skakao od sreće po pozornici i morao je podijeliti sa svima kako će mu ovo biti najveći gušt za odraditi.

Matteo Cetinski kao The Weather Girls

Prošlotjednog pobjednika Mattea Cetinskog gledat ćemo u ulozi  Freddieja Mercuryja. Matteo se može opustiti jer iz velike i teške maske koju je imao zahvaljujući Weather girls ulazi u lagano šljokičasto odijelo!

Matteo Cetinski kao The Weather Girls

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.