Šesta epizoda najzabavnijeg i najgledanijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato” ponovno nas je zabavila. Borba za prvo mjesto nikad nije bila napetija, a kao najbolja istaknula se Ivana Mišerić s transformacijom u Britney Spears.

Odmah iza nje na bodovnu se ljestvicu smjestio Bojan Jambrošić. Hitom ”Fresh” i transformacijom u Roberta Bella iz grupe Kool And The Gang. Bojan je bio pravo osvježenje.

Na trećem mjestu nalazi se Nives Celzijus. Nives je izvela ”Gangsta’s Paradise” i utjelovila američkog repera Coolija. Baby Dooks, koji je bio četvrti gostujući član žirija, priznao je kako ga je ugodno iznenadila te joj savjetovao da razmisli o promjeni karijere u Coolijev stil.

Po mišljenju Sandre Bagarić Dalibor Petko izveo je najbolji nastup do sada. Pjesmom ”Yeke Yeke” dignuo je atmosferu od samog početka, a njegova transformacija u afričkog glazbenika Mory Kantéa sve je zabavila.

Za filmske minute u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” zaslužan je bio Daniel Bilić. On je dočarao legendarnu scenu iz filma Pakleni šund. Transformirao se u Johna Travoltu, dok je pjevao kao Chuck Berry. Doznajte tko je u prvoj sezoni utjelovio ovog slavnog glumca!

Mia Anočić Valentić bila je Bizzo iz Bolesne braće, a u izvedbi pjesme ”Lovačke priče” pridružio joj se i sam Baby Dooks. Upravo je on bio i najkritičniji prema Miji. ”Nisam kompetentan jer sam jako kritičan na ovoj pjesmi. Bilo je dijelova koji nisu baš bili. Par puta si fulala tekst, ali sve u svemu super!”, komentirao je Dooks.

Lepršavu izvedbu priredila je Ana Gruica transformacijom u Tajči. Ana je nastupila s pjesmom ”Moj mali je opasan”, a najbolje od svega bilo joj je što je Tajči veselila sve generacije.

Iako nas je sve dobro zabavio na posljednjem mjestu našao se Mario Roth. Njegova urnebesna transformacija u Maju Šuput nije osobito impresionirala žiri. Znate li što mu je Maja poručila?

Zanimljive transformacije čekaju nas iduću nedjelju. Poznata imena hrvatske i strane estrade, hologram i još jedan filmski broj imat ćete priliku vidjeti sljedeću nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV.

Ivana Mišerić kao Britney Spears pobjednički nastup

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.