Hana Hegedušić u jučerašnjoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” izvedenom transformacijom u Whitney Houston osvojila je prvo mjesto. Otkrila nam je kako se pripremala i što za nju znače dvije uzastopne pobjede.

Prije samog nastupa priznala nam je kako će joj vokalna strana biti najveći izazov.  ”To se ne može maskom sakriti, ja imam tanašan glasić, a Whitney je rasna pjevačica. Ona je diva i treba ju znati dočarati. Nadam se da će jedan dio neba biti i na mojoj strani”.

Hana Hegedušić

Hana nam je komentirala dvije uzastopne pobjede: ”Osjećam se apsolutno nestvarno. Mislim da bi sada htjela ići doma, jer kaj sad? Pobijedila sam i što ću do kraja”, šaljiva je bila ova glumica i pjevačica.

Hana Hegedušić kao Mladen Grdović

Hani je bilo puno zabavnije transformirati se u Mladena Grdovića, jer zabavu uopće nije očekivala.  Deset sati, koliko je provela u šminki ispod ljepila, protetike, na vrućini nije joj otvarao prevelik prostor za zabavu. Međutim, onda joj se dogodilo iznenađenje, uhvatila se za zezanciju i stvarno bila Mladen.

Hana Hegedušić kao Whitney Houston

Kako nam kaže uloga Whitney Houston od početka je bila teška za nju. ”Mislim da nema nešto vokalno zahtjevnije od Whitney, pogotovo ova pjesma koju svi znaju. Znaju svaki udah i izdah, jačinu tako da je to jako teško”, priznala nam je. ”Ne mogu stupit na scenu i pasti kao pijana, to bi bilo vulgarno. Prostora za nekakvu zabavu nisam našla, a ni nastup nije bio primjeren da izvedem nešto smiješno”.

Hana Hegedušić kao Whitney Houston

Hana je svojim izvedbama visoko podignula ljestvicu i veselimo se njenom sljedećem nastupu, a do tada osim na službenoj stranici, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.