Na Novu TV vraća se hit zabavni show koji je obilježio i 2014. i 2015.godinu, a ”Tvoje lice zvuči poznato” u svojoj trećoj sezoni donosi i neke novosti. Tu je i ovaj put osmero kandidata koji su spremni na nevjerojatne transformacije i nezaboravnu zabavu, a jedno je sigurno – svi oni će se naći pred ni malo lakim zadacima.

Šminkanje kandidata 3. sezone

Iz tjedan u tjedan, uz puno rada, vokalnih i plesnih vježbi, nevjerojatne kostime i šminku koja će ih dovesti do neprepoznatljivosti, kandidati showa transformirat će se u potpunosti u nekoga drugoga i pokušati svojim nastupom osvojiti naklonost i žirija, ali i svojih kolega. Osim kandidata Damira Kedže, Hane Hegedušić, Lane Jurčević, Filipa Dizdara, Mattea Cetinskog, Žanamari Perčić, Fila Tilena i Ane Maras Harmander, skorom startu showa vesele se i članovi žirija Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen, a u trećoj sezoni na svoju poziciju vraća se i Goran Navojec.

Goran Navojac

Budući da smo svjedoci pojavljivanja u okolini nekih starih, nekih novih lica i nekih koja će tek pokazati svoja prava lica, meni je drago što se vraćam u show među lica koja zvuče poznato. Ove godine ću biti kao i prije, strog ali potkupljiv, najviše ću obraćat pozornost na sveopću ‘glumstvenost’ ovogodišnjih kandidata.” – o  svojim očekivanjima u ovoj sezoni izjavi novi, stari član žirija Goran Navojec.

Tomo in der Mühlen

Tomo in der Mühlen o novoj sezoni kaže: ”Približava nam se treća sezona super zabavnog showa TLZP. Uzbuđenje je sve veće među članovima žirija i jedva čekamo nove kandidate da nas zabave i da ih možemo kritizirati, a da nam ne smiju vratiti istom mjerom.”

Sandra Bagarić

Sandra Bagarić je izjavila: ”Nova sezona, život pod maskama, kako pjesma kaže: ‘život je maskenbal….pod tuđom maskom lakše se živi….’ Nadam se da ce naši kandidati imati priliku otkriti sva svoja lica, zabaviti sebe i gledatelje Nove TV. Ti smiješni ljudi koji nam u naše domove donose vremeplov veselja i divnih melodija dajući najbolje od sebe svih 13 emisija. Sretna sam da sam dijelom tog kreativnog tima.

Rene Bitorajac i Igor Mešin kao voditelji Tvoje lice zvuči poznato

Show će ugostiti i niz gostujućih članova žirija, a voditelji showa i ove sezone su Igor Mešin i Rene Bitorajac.