Nakon trinaest tjedana uvježbavanja, upjevavanja, nastupa, zabave i druženja u nedjelju smo gledali finale showaTvoje lice zvuči poznato”. Pobjedu je odnijela Nives Celzijus koja se iz tjedna u tjedan trudila i pokazivala svoje talente.

Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers - pobjednički nastup

U finalnoj epizodi Nives je nastupila kao Anthony Kiedis iz Red Hot Chili Peppersa. Nives je na pozornicu donijela jednu novu energiju, a svojom je fenomenalnom izvedbom sve podigla na noge.

Drugoplasirani Bojan Jambrošić postao je zlatni dečko najgledanijeg i najzabavnijeg showa. Bojan je utjelovio Dolores O’Riordan iz irskog rock sastava The Cranberries. Sav u zlatu, oduševio je nastupom s pjesmom ”Zombie”.

Iako je tijekom glasovanja bilo napeto između nje i Nives, Mia Anočić-Valentić naposljetku je završila na trećem mjestu. Mia je kao džepna Venera Kylie Minogue izvela vrlo zanimljivu scensku točku.

Četvrti finalist Mario Roth postao je kraljica Madonna, a izveo je ”La Isla Bonita” & ”Pala Tute”. Žiri je bio oduševljen njegovim nastupom, a osobito se svidio gostujućoj članici Indiri koja je komentirala kako je on čudo.

Odličan nastup priredili su Ivana Mišerić i Dalibor Petko. Utjelovili su sestre Encarna i Toñi Salazar iz grupe Azúcar Moreno s pjesmom ”Bandido”.

Iako su i oni nastupili u revijalnom djelu Ana Gruica i Daniel Bilić dali su si posebno truda oko svoje posljednje izvedbe. U ulozi Josipe Lisac i Gibonnija nastupili s pjesmom ”Nek’ se dijete zove kao ja”.

Osim nastupa natjecatelja u finalnoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” vidjeli smo i točku iznenađenja. Pod koreografskom palicom Igora Barberića plesači su utjelovili sve transformacije ove sezone uz pozadinsku podlogu pjesme ”Adrenalina” koju u originalu pjevaju WisinJennifer Lopez i Ricky Martin.

Sve što ste propustili u finalnoj emisiji ili tijekom trajanja showa nadoknadite na našoj službenoj stranici ili društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Igor Barberić - Nastup iznenađenja

Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr, a u fotogaleriju zavirite ovdje!