Dalibor Petko nije se dugo zadržao u muškim transformacijama. Nakon Željka Bebeka ponovno postaje cura i to jako zgodna cura!

Dalibor Petko kao Spice Girls

Gljiva mu je dodijelila britansku pop skupinu Spice Girls koja je žarila i palila 90-ih. Najpoznatija Spiceica je Victoria Beckham zvana “Posh Spice“. Ostale su članice Geri HalliwelGinger Spice“, Melanie Brown Scary Spice“, Emma Bunton Baby Spice” i Melanie Chisholm Sporty Spice“.

Dalibor Petko kao Spice Girls

Petko će utjeloviti Geri Halliwel, pa se našalio: ”U kostimu ću izgledati kao tri prave Spiceice u usporedbi s našim plesačicama koje su najvitkije cure na svijetu i imaju super tijelo”, rekao nam je ovaj simpatični voditelj.

Dalibor Petko kao Spice Girls

Drago mu je što će utjeloviti Geri jer kako kaže ona mu je oduvijek bila najdraža, a još mu je draže što, za razliku od prethodnih izvođača koje mu je gljiva dodijelila, ni jednu Spiceicu neće sresti u dućanu.

Dalibor Petko kao Spice Girls

Sve u svemu Dalibor Petko izvest će nastup koji će nas dobro nasmijati. Kako se on, a i ostali kandidati pripremaju za nove transformacije pratite na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.