U trećoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato pobjedu je odnijela glumica Mia Anočić-Valentić koja je toliko izvrsno utjelovila Sanju Doležal da je dobila najveći broj bodova.

Mia je izvela pjesmu ”E moj Saša” zabavne pop skupineNovi fosili” i osvojila simpatije žirija, publike, ali i ostalih natjecatelja showa.

Mia Anočić-Valentić kao Sanja Doležal, Novi Fosili

Toliko si slatka. Sve si njeno skinula, intonativno, boju glasa, djetinjatost… Ma sve!”, bio je komentar Sandre Bagarić. Lijepim se komentarima pridružila i gostujuća članica žirija Bojana Gregorić Vejzović koju je osim pjevački i glumački oduševila.

Mia Anočić-Valentić kao Sanja Doležal, Novi Fosili

Cijela točka mi je bila fantastična”, komentirao je Goran Navojec koji je dodao: ”Ti si davala gasa i ako ovako nastaviš nema nam spasa”.

Pobjednica Mia Anočić-Valentić kao Sanja Doležal, Novi Fosili

Mia je kao pobjednica imala pravo odabrati udrugu kojoj će Nova TV u njeno ime donirati 10 tisuća kuna. Odabrala je UNICEF koji je međunarodni fond za djecu.

Pobjednica Mia Anočić-Valentić kao Sanja Doležal, Novi Fosili

Što će Mia, a i ostali kandidati utjeloviti u sljedećoj epizodi ne propustite saznati na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.  Pratite našu službenu stranicu i saznajte kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.