Armando Christian Pérez, poznatiji kao Pitbull, došao je na pozornicu showa ”Tvoje lice zvuči poznato” zahvaljujući transformaciji Daniela Bilića.

Daniel je otvorio show pjesmom ”I Know You Want Me” i uz pratnju četiri atraktivne plesačice priredio sjajan nastup. Pozitivni komentari žirija nisu izostali.

Daniel Bilić kao Pitbull

Po meni je ovo prilika da zakucaš”, rekao mu je drama coach Mario Petreković prije nastupa, na što mu je Daniel odgovorio: ”Drago mi je da ne stavljaš preveliki teret na moja leđa”.

Daniel Bilić kao Pitbull

Pitbull je surađivao s brojnim poznatim imenima, kao što su Nicole Scherzinger, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, a to je prokomentirao Bilić. ”Skužio sam da ne voli raditi solo, već se uvijek prikrpa nekom. Hej J.Lo mogu li ja s tobom?”, našalio se.

Daniel Bilić kao Pitbull

Ovaj je radijski voditelj shvatio kako može biti što sličniji američkom reperu Pitbullu. ” Moram biti nabrijana smirena verzija sebe”. Iako je teško biti oboje u istom trenutku, Danielu je pošlo za rukom.

Daniel Bilić kao Pitbull

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.