Nives Celzijus kao drugoplasirana u sveukupnom poretku u finalnoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” izvela je svoj posljednji sjajni nastup. U liku Anthonyja Kiedisa iz grupe Red Hot Chili Peppers nikog nije ostavila ravnodušnim.

Teško mi pada što imam jako puno teksta i jako puno skačem i to dosta nekontrolirano”, požalila se Nives prije nastupa.

Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers

Međutim, kao da joj je to baš trebalo. Na pozornicu showa ”Tvoje lice zvuči poznatodonijela je izvanrednu energiju, a nije postojala osoba u studiju koja se nije ustala i s njom zaplesala na veliki hit ”Dani California”.

Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers

Nives je poslušala je savjet vokalne trenerice Martine Tomčić Moskaljov koja je rekla: ”Nema rockerskih stilskih figura. Samo energija!

Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers

Tako smo je mogli vidjeti rasplesanu po cijeloj pozornici, a za neke korake nismo sigurni je li uvježbavala ili su joj spontano došli kada ju je ponijela atmosfera.

Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers

Hoće li ovo rockersko izdanje osigurati pobjedu za Nives Celzijus doznat ćemo na kraju emisije. Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.