Nakon pobjede Dalibora Petka u sedmoj emisiji najzabavnijeg showaTvoje lice zvuči poznato” naši su se kandidati počeli pripremati za nove uloge. Dalibor će nakon kontroverzne Amy utjeloviti člana grupe Inner Circle.

Dalibor Petko kao Inner Circle

Iako se Ivana Mišerić u prošloj epizodi nije najbolje bodovno pozicionirala hologramskim prikazom, našla se na začelju, u osmu epizodu ulazi s posve novom energijom. Ivana će održati mini koncert transformirajući se u Sašu Lošića Lošu iz grupe Plavi orkestar.

Ivana Mišerić kao Plavi orkestar

Ana Guica postaje slavonsku slavuj i najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe – Miroslav Škoro. Njegov tip glazbe je tamburica, a nas zanima kako će se ova lijepa Splićanka snaći u Slavonskim notama.

Ana Gruica kao Miroslav Škoro

Nakon nevjerojatne transformacije i maske koju ćemo još dugo pamtiti iz lika i djela Miše Kovača Bojan Jambrošić ulazi u cipele, bolje reći, štikle Zorice Kondže. Ovaj profesionalni pjevač iznimno cijeni Zoricu, pa mu nije lako.

Bojan Jambrošić kao Zorica Kondža

Daniela Bilića očekuje nastup kao Roxette. Roxette je švedski pop rock duo kojeg čine pjevačica Marie Fredriksson i Per Gessle. Zanima nas kako će se ovaj radijski voditelj snaći u hologramskom prikazu.

Daniel Bilić kao Roxette

Mario Roth na pozornici showa ”Tvoje lice zvuči poznato” nastupit će s jednom od najljepših rock balada svih vremena. Transformacijom u Aerosmith Mario će izvesti emotivnu pjesmu ”I Don’t Want To Miss A Thing”.

Mario Roth kao Aerosmith

Nives Celzijus nastupit će s hitom norveškog dvojca Ylvis. Ovaj dvojac čine braća Vegard i Bård Ylvisåker koji su komičari. Mi smo sigurni da će nas Nives ovom transformacijom dobro nasmijati.

Nives Celzijus kao Ylvis

Mia Anočić-Valentić bit će Kevin Bacon iz filma Footloose. Upravo je ova mlada glumica zaslužna za minute mjuzikla u showu ”Tvoje lice zvuči poznato”. Mia će iznijeti priču o tinejdžerskom buntu u kombinaciji s nevjerojatnim plesom.

Mia Anočić-Valentić kao Kevina Bacon

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.