Tvoje lice zvuči poznato’‘ show je koji uveseljava, nasmijava, ali i na neke trenutke i šokira. Pobjedničkim nastupom Ana Maras Harmander izvela je osobitu transformaciju u popularnu pjevačicu Pink te je svojom izvedbom zapanjila, pa čak i šokirala!

Sandra Bagarić u nekim se dijelovima koreografije uplašila za Anu, ali čak i za njenog plesnog partnera Maria Jukića koji je svojim tijelom polomio stol. Međutim, drugi kandidati također su sjajno izveli svoje transformacije.

Jocker Damira Kedže Mario Lipovšek Battifiaca izveo je odličan nastup transformiravši se u Tinu Turner. Taj je nastup Damiru Kedži osigurao čak drugo mjesto! Nimalo laku transformaciju, pohvalio je Tomo. ”Zbilja si pogodio boju glasa što nije lagano. Uspio si glasom dočarati točno nju”, pohvalio je Battifiacu Tomo.

Lana Jurčević pjesmom ”Prvi poljubacHalida Bešlića oduševila je publiku. ”Publika nije tila da stane” komentirao je Šarić izvedbu i dodao ”Super vokalna transformacija. Vokalno si ubila. Halid, Halid.” Sandru Bagarić također se dojmila Lanina izvedba, te je komentirala kako ga je vokalno u sto posto skinula.

Filip Dizdar vratio je vrijeme unazad svojim mini koncertom The Beatlesa. Laganim uvodom na pianu i pjesmom ”Hey Jude”, stvorio je intimnu atmosferu koju je ubrzo podigao sa ”Can’t Buy Me Love” i ”A Hard Day’s Night”, a vrisak publike neodoljivo su podsjetili na nekadašnje nastupe legendarne skupine.

Matteo  Cetinski prošao je još jednu fenomenalnu žensku transformaciju koja mu je pomogla otkloniti i neke zdravstvene tegobe. Od silnog vježbanja koreografije za pjesmu ”Kraljica”, Jelene Rozge, Matteo je riješio svoj problem išijasa! On je kao Rozga odlično zabavio publiku, kako na ponornici tako i tijekom cijele večeri jer se potpuno uživio u lik.

Hanu Hegedušić publika je imala prilike vidjeti u transformaciji koja je zbog frizure izgledala bizarno. Naime, Hana je kao Pitbull izašla na pozornicu ćelave glave i izvela ”Fireball”. Nakon nastupa gost žirija Ivan Šarić primijetio je jednu sličnost dok je stajala i slušala komentare s voditeljima. Ja vidim dva Renea, ne znam za vas, zbunjeno je rekao Šarić i nasmijao publiku.

Dašak atmosfere Gatsbijevih partyja s početka 20. stoljeća, ali u modernoj izvedbi, donijela je Žanamari Perčić s imitacijom Fergie i pjesmom  ”A Little Party Never Killed Nobody”. ”Što se tiče pjevanja i svega, dočaran je taj svijet charlestona. Meni je jedino žao kao -malo partyja nikog nije ubilo – ja sam recimo x puta bio u situacijama kada je smrt bila vrlo blizu na najobičnijem rođendanu recimo!” komentirao je Navojec i našalio se s porukom pjesme.

Fil Tilen istražio je neistraženi dio sebe i otkrio malu razdraganu djevojčicu – Mineu. Njegova izvedba pjesme ”Vrapci i komarci” bila je uistinu vesela, ali Fil je imao nepremostivu vokalnu prepreku u vidu mutacije kroz koju je prošao kao tinejdžer pa je Minein ton glasa ostao nedostižan. Unatoč tome, oduševio je publiku nastupom koja ga je nagradila velikim aplauzom.

Fil Tilen kao Minea

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!