Vrijedne ruke naše ekipe iz backstagea,koja stvara nevjerojatne maske veseloj osmorki showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, i ovoga će se puta potruditi kako bi kandidati bili što vjerniji ulogama koje utjelovljuju.

Daniel Bilić kao Pitbull

Danijelu Biliću, koji se transformira u Pitbulla, moraju raditi puno stvari. Obraze, bradu, nos, proširenje čeone kosti. Uz sve to bit će mu potrebne i plave leće, obzirom da američki reper kojeg Bilić utjelovljuje ima plave oči.

Bojan Jambrošić kao Omi

Kroz najzahtjevniju transformaciju treće epizode proći će Bojan Jambrošić kako bi postao OmiBojan će imati protetiku, tamnjenje kože i ćelavu glavu, a svaki od tih procesa jako dugo traje. Sve mora biti pedantno i dosta je osjetljivo, kažu cure iz šminke.

Mario Roth kao Danijela Martinović

Za razliku od prethodnog dvojca Mario Roth se izvukao i neće imati protetiku. Za njegovu ulogu Danijele Martinović dovoljno je sjenčanje.

Dalibor Petko kao Spice Girls

Radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko postaje ”Ginger Spice”, jedna od članica popularnog britanskog sastava ”Spice Girls”. Petko dobiva nova usta, plave leće i kostim koji ne možemo dočekati vidjeti.

Ivana Mišerić kao Kiss

Prošlotjedna pobjednica Ivana Mišerić postaje Kiss, grupa koja je poznata po maskama i šminkanju na svojim nastupima. Prije samog bojanja Ivana će dobiti novi nos i bradu. Svoje lijepe plave oči zamijenit će smeđim lećama, a njegovane nokte crnim izgrebanim lakom kakve dečki iz Kissa imaju.

Mia Anočić-Valentić kao Sanja Doležal, Novi Fosili

Kazališna i televizijska glumica Mia Anočić-Valentić pri transformaciji u Sanju Doležal također je prošla bez protetike. Dobila je nove zube, kao i plave leće.

Ana Gruica kao Ilan Kabiljo

Za Anu Gruicu koja postaje Ilan Kabiljo u zadnjem se trenu odlučilo da neće imati protetiku. Ana ima potpuno drugačiju fizionomiju lica od Ilana i kako cure iz make up-a kažu bio bi uzaludan posao pokušati s tim. Napravit će joj ćelavu glavu i posjenčati lice.

Nives Celzijus kao Shakira

Nives Celzijus, koja će se nakon dvije muške transformacije napokon okušati u ženskoj ulozi, postaje Shakira. Kako bi bila što vjernija ovoj latino divi Nives dobiva novi nos, a lice će joj se osjenčati.

štikle TLZP

Ne propustite fotogaleriju, u kojoj ćete već sutra imati priliku vidjeti tijek transformacija naših kandidata. Pratite sve novosti o showu na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.