Šarenom pozornicom, veselom pjesmom i rasplesanim studijem službeno je započela četvrta sezona najgledanijeg showa u Hrvatskoj ”Tvoje lice zvuči poznato”. Nives Celzijus postala je Baha Men i hitom ”Who Let the Dogs Out” sve je dobro razdrmala!

Žiri je ostao zapanjen izvedbom ove pjevačice. Gostujući član žirija Damir Kedžo, kao i Sandra Bagarić nisu mogli sakriti ekspresiju lica i oduševljenjeSpecifičnim plesnim pokretima nasmijala je sveprisutne, a ni ostali članovi žirija nisu se mogli suzdržati pa su zaplesali u ritmu.

Nives Celzijus kao Baha Men

Nives je dokazala kako je multitalent, karakterističnog maznog glasa i odličnog stasa! Iako u ovoj emisiji nismo imali priliku vidjeti njenu figuru, s obzirom da se transformirala u muškarca, odličnom transformacijom ostala je upečatljiva.

Nives Celzijus kao Baha Men

Na pozornici je sve prošlo sjajno, međutim, Nives Celzijus priznaje kako nikad u životu nije nekog imitirala pa ju je bilo strah da, kako kaže, ne ispadne blesavo. Srećom, to se nije dogodilo.

Nives Celzijus kao Baha Men

Prva transformacija u mušku ulogu donijela joj neke nove spoznaje. ”Možda ću nakon ovog nastupa početi drugačije gledati na muškarce i više ih razumjeti”, rekla je.

Nives Celzijus kao Baha Men

Otvaranje četvrte sezone ”Tvoje lice zvuči poznato” prošlo je izvrsno, a sigurni smo da će i sljedeći nastupi opravdati naslov najzabavnijeg showa u Hrvatskoj. Ostanite uz emisiju i pratite sve novosti o showu na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube