Deveti tjedan za redom u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” imat ćete priliku uživati u novim transformacijama naših osmero kandidata! Svi se pripremaju za svoje večerašnje nastupe osim prošlotjednog pobjednika Filipa Dizdara koji je odlučio iskoristiti jocker.

Hana Hegedušić postaje Čolić, a Filip Dizdar ovaj tjedan odmara jer je odabrao jokera za transformaciju u pjevačicu od Gossip. ”Meni je idealno vrijeme da se odmorim, treba stati kada je najbolje”, komentirao je Filip razlog odabira jockera.

Žanamari Perčić ovaj put ima zadak postati stasom i glasom što sličnija Krunoslavu Kići Slabincu. ”Ja sam preoduševljena. Mama mi je Slavonka pa mi je to nekako toplo pri srcu”, izjavila je Žanamari koja će ove nedjelje izvesti pjesmu ”Zbog jedne divne crne žene”.

Žanamari Perčić kao Krunoslav Kićo Slabinac

Tijekom proba Žanamari je izjavila kako su i njoj samoj često pjevali tu pjesmu jer je bila crnka, a i sada zbog ovog zadatka također razmišlja o vraćanju crne boje kose.

Žanamari Perčić

Hoće li Žanamari prestati biti plavuša upravo zbog Kiće Slabinca, vidjet ćemo, ali jedno je sigurno, ove nedjelje će imati kratku crnu kosu i kao i sve ostale Kićine atribute.

Matteo Cetinski kao Kylie Minogue

Matteo Cetinski će izvesti pjesmu ”Locomotion” o svojoj transformaciji u Kylie Minogue kaže: ”Bit će to isti problem kao s Madonnom i Rozgom, to su visoki ženski vokali, bit ću piskutav”.

Damir Kedžo kao The Weeknd

Damir Kedžo otpjevat će, kako kaže, nešto po svom guštu, a za zadatak je dobio The Weekend i pjesmu ”I cant’ feel my face”.

Damir Kedžo kao The Weeknd

Zbog izlazaka malo je Damir imao problem s glasom na probama, no vidjet ćemo hoće li uspjeti sve uvježbati i izvesti ovu popularnu pjesmu od The Weekenda. ”Napokon muško!” – kaže Kedžo o svom ovotjednom zadatku, nakon prošlonedjeljne transformacije u Lanu Jurčević.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hrKombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip!