Prva emisija nove sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donijela nam je puno smijeha, zabave, iznenađenja, pa čak i poljubaca.

Mario Roth kao Don Omar

Ne sumnjamo kako će i druga biti jednako zanimljiva. Tome će zasigurno pridonijeti do sada neviđene transformacije naših kandidata. Prošlotjedni pobjednik Mario Roth ove nedjelje postaje Don Omar.

Mario Roth kao Don Omar

Pjesmom ”Danza Kuduro” koja je jedno vrijeme bila sveprisutnaMario će se predstaviti u drugoj emisiji. Priznaje kako ga je strah što pjeva na miksu španjolsko-portugalskog jezika, jer se s time susreće po prvi puta u životu.

Nives Celziju kao Prodigy

Energičan nastup kao i u prvoj emisiji imat će i Nives Celzijus koja postaje britanska grupa Prodigy. Elektro psihodelični punk bio bi opis njihovog stvaralaštva, što našoj Nives nije baš blisko.

Nives Celziju kao Prodigy

Prvo mi je bilo šokantno, pitala sam se kako ću to izvesti. Oni su ta jedna luđačka energija, puno kreveljenja i agresive. Sve ono što je kontra od mene, ali kada sam počela ulaziti u lik bilo mi je jako zabavno.”, prokomentirala je Nives.

Nives Celziju kao Prodigy

Hoće li Mario Roth ponoviti prošlosezonsku priču i poput Hane Hegedušić biti pobjednik prve dvije emisije za redom, je li sada došao red na pobjedu Nives Celzijus ili možda neku sasvim drugu natjecateljicu ili natjecatelja imat ćemo priliku vidjeti već u nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV.

Pratite sve novosti o showu na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.